Yritys Uusi Torreteam

- Life can be so easy sl -

01.07.2020

Vuokra-asuntoja Espanjasta

Uusi TorreTeam - Life can be so easy SL - on suomalaisomisteinen yritys Costa Blancan Torreviejassa, Espanjan itärannikolla. Vuokraamme loma-asuntoja pääasiassa suomalaisille omatoimimatkailijoille Torreviejassa ja lähialueilla. Työllistämme itsemme lisäksi 5 toimistotyöntekijää sekä useita suomalaisia henkilöitä siivous- ja huoltotöihin.

Yrityksemme on kasvanut suurimmaksi suomalaiseksi vuokravälittäjäksi Costa Blancalla. Tämän ansiosta meillä on laaja valikoima erikokoisia vuokra-asuntoja moneen makuun. Kaikki vuokrakohteemme ovat suomalaisten omistamia. Jokainen asunto on varusteltu pohjoismaalaiseen makuun sopivaksi, kodinomaista asumista varten. Riittääkin, että asiakkaamme tuo mukanaan vain lomamielen sekä henkilökohtaiset matkatavaransa.

Life can be so easy sl syntyi rakkaudesta tekemiseen 2011.

Tämän osakeyhtiön alle rakentuu paljon liiketoimintaa, aina telekommunikaatio alan myymälöistä, vakuutus ja sähkön myyntitoimistoihin sekä elintarvikepuoteihin.

Arvojamme ovat energisyys, luotettavuus,täsmällisyys ja osaaminen.

Tavoitteenamme on olla turvallinen, luotettava ja selkokielinen palveluntarjoaja suomalaisten matkailijoiden keskuudessa.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja seuraamme sitä aktiivisesti.

Olemme vastassa saapuessasi asunnolle, tarvittaessa tapaamme jo lentokentällä ja viemme perille asti. Opastamme paikan päällä asunnolla perusasiat, kuten ovien lukitukset ja muut asumiseen liittyvät seikat. Asumisen päättyessä tulemme myös tapaamaan ja varmistamme sujuvan asunnon luovutuksen.

Palvelemme asiakkaitamme myös Facebookissa os. facebook.com/torreteam. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme uutiskirjeen.

 

 

Tervetuloa Torreviejaan viihtymään!

HUOM! KASVAVAN KYSYNNÄN VUOKSI ETSIMME LISÄÄ HYVIÄ VUOKRAKOHTEITA.

 >> LUE LISÄÄ >>