Yritys

Vuokra-asuntoja Espanjasta

TorreTeam on suomalaisomisteinen yritys Costa Blancan Torreviejassa, Espanjan itärannikolla. Vuokraamme loma-asuntoja pääasiassa suomalaisille omatoimimatkailijoille Torreviejassa ja lähialueilla. Työllistämme itsemme lisäksi yhden toimistotyöntekijän sekä useita suomalaisia henkilöitä siivous- ja huoltotöihin.

Yrityksemme on kasvanut suurimmaksi suomalaiseksi vuokravälittäjäksi Costa Blancalla. Tämän ansiosta meillä on laaja valikoima erikokoisia vuokra-asuntoja moneen makuun. Kaikki vuokrakohteemme ovat suomalaisten omistamia. Jokainen asunto on varusteltu pohjoismaalaiseen makuun sopivaksi, kodinomaista asumista varten. Riittääkin, että asiakkaamme tuo mukanaan vain lomamielen sekä henkilökohtaiset matkatavaransa.

IMG 6679

Toimintamme sai alkunsa, kun saavuimme Espanjaan viettämään vuorotteluvapaata sosiaali- ja terveysalalta vuonna 2012. Ihastuimme alueeseen ja pian meille tarjoutui mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi vuokravälitysalalla, sillä aiemmat yrittäjät olivat jäämässä eläkkeelle. Aloitimme toiminnan toukokuussa 2013.

Arvojamme ovat luotettavuus, suomalaisuus, täsmällisyys ja osaaminen. Kokemusta meille on kertynyt jo tuhansista vuokrauksista. Tavoitteenamme on olla turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja seuraamme sitä aktiivisesti.

Olemme vastassa saapuessasi asunnolle, tarvittaessa tapaamme jo lentokentällä ja viemme perille asti. Opastamme paikan päällä asunnolla perusasiat, kuten ovien lukitukset ja muut asumiseen liittyvät seikat. Asumisen päättyessä tulemme myös tapaamaan ja varmistamme sujuvan asunnon luovutuksen.

Palvelemme asiakkaitamme myös Facebookissa os. facebook.com/torreteam. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme uutiskirjeen.

Olemme Espanjan Valencian aluehallinnon hyväksymä ja rekisteröimä loma-asuntojen vuokravälittäjä. Rekisteritunnuksemme on CVEE00897 A

Tervetuloa Torreviejaan viihtymään!

HUOM! KASVAVAN KYSYNNÄN VUOKSI ETSIMME LISÄÄ HYVIÄ VUOKRAKOHTEITA.

 >> LUE LISÄÄ >>